Murer - Murerarbeid i Bergen og omegn


Mur og Flisservice AS er et løsningsorientert og erfarent murerfirma som tar oppdrag i Bergen og omegn. Murer avdelingen har den erfaringen og kompetansen som kreves for alle typer murarbeid. Våre dyktige murmestere sørger for at jobben blir forskriftsmessig gjort. Vi er spesialister på piperehabilitering, fasaderehabilitering, bassengmuring og fasadepuss. Vi støper gjerne ringmur, grunnmur eller utfører andre typer støpearbeid.
Murerfaget er et håndverksfag med tusen år gamle tradisjoner. Vi besitter erfaringen og kompetanse som kreves for alle typer murerarbeid, dette gjør at vi kan påta oss både små- og større krevende prosjekter.

Våre murertjenester for kunder i Bergen og omegn

 • Muring / forbledning av fasader - Skap en vakker og tidløs fasade med naturprodukter eller betongprodukter. Fasaden kan gi et gammelt eller nytt uttrykk. Valget er ditt – utvalget er stort.

 • Muring og fasade reparasjoner- Vi anbefaler jevnlig vedlikehold av fasaden for en bedre økonomi på sikt. Det lønner seg ikke å utsette dette arbeidet til senere år. Les mer om rehabilitering av fasade 

 • Muring med tegl og teglstein - Dette innebærer rehabilitering av teglfasader, oppsett av teglsteinsmurer og -bygninger, samt muring av tegl innendørs og utendørs.

 • Muring av hus / Murhus - Murhus står seg over tid, murhus er et godt og vedlikeholdsfritt alternativ med tanke på alt regnet som vi har i Bergen

 • Ringmur / Lecamuring - Skal du bygge hus eller garasje, så må man ha en ringmur. Ringmuren omkranser gulvet og tar av for lastene fra bærekonstruksjonen

La en murmester gjøre murerjobben for deg. Vi har sentralgodkjenning for murerarbeid


Mur og Flisservice AS er en murmesterbedrift i Bergen har lang tradisjon for å løse spesielle oppdrag for mange ulike type kunder og vi kan i dag vise til mange fornøyde kunder på murerarbeider . Vi kan nevne : Se under for referanser fra vår dyktige murere

Trenger du en murer og bor i Bergen, har du kommet til riktig leverandør. Vi fokuserer på å levere alle våre tjenester med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet. 

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring som murer og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.


Lurer du på og bygge hus i mur ? Her er noen av fordelene.

Vi kan levere drømmeboligen din i Bergen. Murhus er et kostnadsbesparende alternativ med tanke på vedlikehold. I Bergen har vi mye nedbør som medfører større slitasje på hus. Vi ser at mange i dag ønsker mer vedlikeholdsfrie løsninger på huset sitt, og hva er vel bedre en bygge seg et murhus.

 • God brannmotstand

 • God lydisolasjon i murhus

 • Lave vedlikeholdskostnader på murhus

 • Motstandsdyktig mot sopp , råte og skadedyr

 • Bedre inneklima
Klikk under for Prosjekter
Murhus i leca, Apeltun

Murhus i leca, Apeltun

Leca muring av hus i Bergen - murpuss med weber fiberpuss. Innvendig ble vegger pusset og bad flislagt.
Lecamuring - Horisont i Åsane i Bergen

Lecamuring - Horisont i Åsane i Bergen

Lecamuring - Murt leca blokker i parkeringsanlegget

Teglmuring, Lindås skule

Teglmuring, Lindås skule

Godt utført arbeid fra våre dyktige murmestere

 

Muring av brødhyller Hjelle bakeri Bergen

Muring av brødhyller Hjelle bakeri Bergen

Teglmuring av brødhyller.
RSS
Ønsker du mer informasjon om
Mur og puss.
Ta kontakt med oss på telefon
91 60 86 08