Mur og Flisservice AS i Bergen | Murmester | Murer | Murhus | Skiferarbeid | Flislegging av basseng

Om Oss

01

Om Oss

MUR OG FLISSERVICE AS

DIN MURMESTER I BERGEN

Mur og Flisservice AS ble etablert i år 2000.                             

Vi utfører alt innenfor fagområder muring, pussing, flis, gulvavretning og natursteinsarbeider.                                  

 Mur og Flisservice AS teller i dag 7 murersvenner og 2 læregutter.                                                                                          

Vi er en godkjent opplæringsbedrift og vi innehar mesterbrev og er godkjent for ansvarsrett.  

02

Om Oss

Hvorfor velge en murmester

  • En murmester har solid fagkompetanse

  • En murmester har fag-/svennebrev, toårig murmesterutdanning og lang praksis i yrket sitt.

  • En murmester er en seriøs yrkesutøver. Mesterutdanningen er en formell videreutdanning for en håndverker innen eget fag, og gir høy kompetanse både som bedriftsleder og faglig leder.

  • En murmester leverer kvalitet. Arbeid gjort av en mester bygger på gode håndverkstradisjoner. Mesteren sikrer fagmessig utført arbeid og riktig bruk av teknikker.

  • En murmester ivaretar dine interesser som forbruker. En mester inngår skriftlige avtaler, også for mindre arbeider. Dette ivaretar både kundens og mesterbedriftens interesse.

03

Om Oss

Hva utførere Mur og flisservice as

av arbeid i Bergen

Vi utfører alle typer tjenester innenfor murerfaget, dette er muring, flislegging, naturstein arbeid og gulvstøping. Vi påtar oss alt fra den minste tjenesten oppdrag til større prosjekter. 

Vi utfører også jobber som totalentrepriser, der vi tar med våre pålitelige elektrosamarbeidspartnere innen, vvs,maler og byggmester . 

Dette gjør at byggeprosjektet ditt går lettere, da du som kunde kun har 1 firma og forholde deg til. Kommunikasjonen med de andre aktørene tar vi oss av.

Arbeidet vi påtar oss er for det offentlige, private og entreprenører. 

Mur og Flisservice AS har utviklet et kvalitetssikringssystem som aktivt blir brukt i værdagene, dette systemet blir revidert hvert år. 

Som en murmester bedrift utfører vi arbeidet vårt med basis i lange håndverkstradisjoner og etter dagens regelverk. 

HMS har vi et sterkt fokus på, noe som har gjort at vi ikke har hatt personskader eller andre ulykker i firmaet.
Fokuset på HMS har også bidratt til et godt arbeidsmiljø, noe som har resultert i lite gjennomtrekk av ansatte i firmaet.

Mur og Flisservice AS er en godkjent opplæringsbedrift .

Har du et prosjekt i Bergen eller omegn – Ta kontakt med oss. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal bli en av våre fornøyde kunder

Våre Kunder

Arbeidet vi påtar oss er for det offentlige, private ,byggmestere og entreprenører. Vi påtar oss alt fra små oppdrag til større prosjekter.

Totalentrepriser

Vi utfører jobber som totalentrepriser, der vi tar med våre pålitelige samarbeidspartnere innen, rørlegger, maler og byggmester . 

Kvalitetssikrings

Som en murmester bedrift utfører vi arbeidet vårt med basis i lange håndverkstradisjoner og overholder dagens regelverk. Vi har utviklet et kvalitetssikringssystem som aktivt blir brukt i værdagene. KS systemet blir revidert årlig slik at vi alltid er oppdatert .

HMS

Fokuset på HMS har bidratt til at vi har unngått skader og har et godt arbeidsmiljø hos oss.                Dette har resultert i lite gjennomtrekk av ansatte i firmaet.