Mur og Flisservice AS i Bergen | Murmester | Murer | Murhus | Skiferarbeid | Flislegging av basseng

Våtrom og flis

01

Våtrom og
flis

flislegging

legging av fliser

Mur og Flisservice AS har lang erfaring med flislegging. Vi utfører alt av inn og utvendig fliselegging på bad, terrasser og ganger med mer. Våre murere har mange års erfaring og har god kompetanse på legging av store og små fliser.

02

Våtrom og
flis

FLISLEGGING

Trenger du et murmester i Bergen som kan flis legging og gjøre det med stor nøyaktig og kvalitet, er det bare å ta kontakt med oss i Mur og Flisservice AS.
Vår utførelse dekker alt fra små flis arbeider til store flis prosjekter. 

03

Våtrom og
flis

Våre tjenester innen

  • Flislegging

    Drømmer du om et nytt, vakkert og funksjonelt flislagt bad, gang eller fliser på terrassen? Da kan en murer fra oss hjelpe deg. Ved flislegging av bad er det mye og tenke på. Det er ikke bare farge og størrelse på fliser som gjelder for og få drømme badet. For at badet skal bli bra må grunnarbeidene bak flisene også være utført iht. forskrifter , om ikke dette er utført etter forskrifter kan det bli en stor nedtur. Vi i Mur og Flisservice AS har god kompetanse på dette arbeidet etter og ha vært med og bygget over 1000 bad uten lekkasjer. Fliser er også godt egnet til bruk på de fleste overflater i alle rom, da slite styrken er stor og flisene er enkle og rengjøre. Ved utvendig flis legging stilles det store kvav til riktig utførsel. Det er viktig og bruke de rette produktene, flis og arbeids metoder for og få ett vellyket resultat. Om ikke dette blir ivaretatt risikerer man at flisene løsner. Våre murere har kompetansen til disse arbeiden og er klare for oppdrag. Ta kontakt med oss om du skal ha flislegging utført enten det er rehabilitering eller nybygg.